Unga

Ungkväll ordnas en gång per månad på olika platser på Åland. Tidpunkten är en fredag kl. 18.00 - 20.00. Kvällarna har olika teman, som t.ex. "Vem är jag?", "Finns Gud?" "Vad är viktigt i livet?". Ungkvällen är öppen för alla från 15 år uppåt, ingen anmälan behövs. Vi lagar mat tillsammans, firar andakt, sjunger, leker och ber. Ta med din frälsarkrans om du har en! Kontakta församlingen om du behöver skjuts.
Norra Ålands församlingar har personal på plats i Godby högstadium varje måndag kl. 11.30 - 13.00. Vi håller till i ljusgården. Vi har spel med, så man kan spela spel, få läxhjälp eller bara prata om livet.
Behöver du en vuxen att prata eller chatta med i förtroende? Kontakta ungdomsarbetsledaren/diakonen eller prästen.